Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Heerde - Wilt U ook graag een inspectie laten uitvoeren bij Uw gebouw? Neem dan contact met ons op.

De metselwerk gevels van MFA De Heerd te Heerde hebben wij in 2016 gehydrofobeerd met APP Hydroshield en APP Gevelcreme. De hydrofoberende werking neemt door de jaren heen af maar na uitvoering van de Karstenbuistest is gebleken dat deze nog voldoende werkzaam is. De witte breuksteen en stucwerk zijn wel gevoelig gebleken voor de vorming van vervuiling. Tevens vertonen de geveldelen wat grauw door omgevingsvervuiling en regenwater druipsporen.

Ons advies was om het pand rondom te reinigen en de stucrand in te zetten met hydrofobeercreme.

Zoals te zien is op de foto's knapt het hele gebouw van de reinigingsbeurt zichtbaar op! Doordat de stucrand voorzien is van APP Gevelcreme zal deze nu langer mooi blijven en zal een toekomstige reiniging eenvoudiger gaan. Op de onderste 3 meter hebben wij de Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' opnieuw aangebracht. De witte gevel zal weer langer schoon blijven en goed beschermd!

Is de gevel van uw gebouw ook vervuild en wilt U graag een inspectie uit laten voeren? Neem contact met ons op. Wij maken kosteloos onderhoudsadvies op met bijbehorende prijsaanbieding zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Voordelen 'PSS20' anti graffiti;

  • Samengesteld uit (aardappel)zetmeel,
  • Niet zichtbaar na droging,
  • Meest milieu vriendelijk anti graffiti,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Heeft DuBo keur (Duurzaam Bouwen).

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor