Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Apeldoorn - Opnieuw 'PSS 20' aangebracht.

De buitenschil van deze basisschool hebben wij al een aantal jaren in onderhoud. Onlangs hebben wij de buitengevels weer een opfrisbeurt gegeven en hebben wij de Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' opnieuw aangebracht. Zelfs op een zeer donkere ondergrond is deze anti-graffiti-coating niet zichtbaar.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor