Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Den Haag - Natuurstenen afdekbanden gereinigd en beschermd.

In samenwerking met Van der Meer Aannemingsbedrijf realiseert De Klerk waterbouw in opdracht van de Gemeente Den Haag de nieuwe Junokade. Er werd zo’n 150 meter damwand in de insteekhaven en langs de Trekvliet bij het appartementengebouw Junoblok aangebracht.

Ter afwerking zijn daarna de prefab metselelementen aangebracht met daarachter een betondeksloof. De natuursteen afdekbanden hebben wij licht gereinigd en vervolgens de permanente Anti-Graffiti-Coating APP-HD aangebracht.

Voordelen APP HD?

  • Permanente anti graffiti
  • Geeft geen hinderlijke glans
  • Meerdere graffiti verwijderingen mogelijk
  • Vertraagd vervuilen van de ondergrond

Voorschrijven?

Ook uw volgende bouwwerk beschermen tegen weersinvloeden en/of graffiti? Hier kunt u de bestekteksten vinden op onze website.

Reinigen goed idee?

Zeker! Ten eerste omdat het natuurlijk veel frisser en schoner eruit ziet en dat vinden de passanten toch wel prettig. Bijkomend voordeel is dat groenaanslag, alg- en mosvervuiling worden weggenomen. Dit groen houdt vuil en vocht vast en dit werkt in op de ondergrond. Zo is de kracht van vocht onvoorstelbaar, kleine scheurtjes lopen vol water en de hier ontstane groenorganismen gaan drukken en voor je het weet is het beton aangetast, het schilderwerk gaan 'bollen' en dit proces gaat altijd door. Periodiek reinigen verlengt dus zeker het leven van een kunstwerk en/of het schilderwerk dat erop zit. Maar, het moet wel met beleid gedaan worden. Dus niet met te hoge druk reinigen, want dan zet je de porie van de ondergrond open en is het binnenkort weer vuil. Wij doen altijd eerst een opname van de ondergrond en maken een gedegen planning van de manier van reinigen. Vaak is ook een beschermende hydrofoob aan te raden na de reiniging. Neem eens contact met ons op, ook uw tunnel kunnen wij opknappen!

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor