Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Gouda - Beschermd met Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20'

Huis van de Stad Gouda is een duurzaam gebouw van de Gemeente Gouda dat al sinds de bouw door GevelMeesters in onderhoud is. Het herkenbare gebouw van architect Jos van Eldonk is het beeld van de Goudse stroopwafel en is een mix van het traditionele, monumentale stadhuis en het laagdrempelige stadskantoor uit de jaren zeventig.

Het metselwerk en natuursteen is door ons beschermd met Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20'. Duurzaam en 'PSS 20' gaan heel goed samen! 'PSS 20 heeft al jaren een biobased en DUBO certificaat. Verder is het na uitharding niet zichtbaar en volledig dampopen. Graffiti wordt eenvoudig met warm water verwijderd waarna de beschermlaag weer wordt hersteld. Het pand staat er daarom nog steeds netjes bij.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

De voordelen van 'PSS20'?

- Niet zichtbaar na drogen,

- Geen glans of andere afscheiding,

- Meest milieu vriendelijk anti graffiti,

- Heeft DuBo keur (Duurzaam Bouwen),

- Volledig Biobased 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor