Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Utrecht - Laurier Kwartier betonnen kolommen beschermd met PSS 20

Het Laurierkwartier heeft de eerste WoonAward van Vastgoedmarkt gewonnen.  Volgens de jury gaf het plan het meest concreet en kwalitatief invulling aan het oplossen van het tekort aan betaalbare woningen. Goed om te horen dat er steeds meer aandacht is voor het kwalitatief goed vormgeven van betaalbare woonmilieu's.

GevelMeesters heeft in opdracht van Van der Gun de betonnen kolommen beschermd met Anti-Vandaal-Coating PSS 20.

Nadat de PSS 20 is gedroogd is deze niet meer zichtbaar.

Voordelen van PSS20;

  • Gebaseerd op aardappelzetmeel,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Zeer geschikt voor monumentale panden,
  • Kan op elke ondergrond worden toegepast,
  • Niet zichtbaar na drogen,
  • Heeft DuBo keurmerk en is Biobased,
  • Past in een milieu vriendelijk bouwconcept.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Ook opnemen in uw bestek?

Dan treft u hier de bestekteksten van anti vandaal coating 'PSS20'. 

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor