Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Almelo - Keimwerk in de 'PSS 20"

Op dit project in hartje Almelo hebben wij de kolommen die door Multi Protect voorzien zijn van een Keim verfsysteem, onze Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' aangebracht. 'PSS 20' en KEIM passen heel erg goed bij elkaar. De minerale verf, die volledig dampdoorlatend is krijgt een natuurlijke beschermlaag door 'PSS 20' op basis van koolhydraten aan te bregen. Want ook 'PSS 20' is volledig dampdoorlatend. 

Heb je ook een verfsysteem dat beschermd moet worden? Kies dan voor 'PSS 20'

Naast de dampdoorlatende eigenschappen hoeft de coating alleen maar met warm water opgeweekt te worden. Dat kan al met een water temperatuur van 40 graden Celcius tot 60 graden celcius. 'PSS 20' hoeft niet zoals bijvoorbeeld bij wax coatings 'gesmolten' te worden om de graffiti weg te krijgen. Niet elk schildersysteem is namelijk bestand tegen het reinigen met water met hoge temperaturen. Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' hoeft alleen maar wat los te komen van de ondergrond door het op te weken waarmee de graffiti in vaste vorm van de gevel wordt gedrukt.

Daarom past 'PSS 20' bij elk soort verfsysteem! 

Voordelen 'PSS20';

- Niet zichtbaar na droging,

- Geschikt voor elke ondergrond,

- Heeft DuBo keur (Duurzaam Bouwen),

- Graffiti verwijderen met alleen warm water.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor