Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Enschede - Kunstwerk beschermd

Dit is de oudste waterberging van Enschede. Open aan de bovenzijde, zodat je kunt zien hoe het werkt. Op de wand van het bassin is -naar aanleiding van deze waterfietsroute- een gedicht van stadsdichter Jos Eertink aangebracht. Zichtbaar vanaf de fietssnelweg en vanuit de trein. Kijk ook eens op deze link:

 

http://www.joseertink.com/2019/06/02/wateroverlast-graffiti/

Het kunstwerk / gedicht dat is gemaakt in het kader van 'Enschede aan het water' hebben wij beschermd met onze Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20'. Omdat dit kunstwerk op de wanden in de waterberging in het grote bassin is aangebracht hebben wij geadviseerd om PSS 20 aan te brengen omdat dit de minst milieubelastende anti-graffiti-coating is. Het bedieningsgebouw dat opnieuw in de KEIM verf is gezet door de schilder hebben wij beschermd met de permanente Anti-Vandaal-Coating APP-HD, zoals door de opdrachtgever aangegeven. APP-HD kan prima over KEIM worden aangebracht, omdat KEIM een mineraal verfsysteem is.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor