Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Heerlen - Het mooie Muziek- en Cultuurcentrum beschermd.

Waar wij meestal rond deze tijd van het jaar in weer en wind buiten staan hebben we onlangs een mooi binnenwerk uit mogen voeren voor Habenu-Van de Kreeke. Het volledig vernieuwde muziek- en cultuurcentrum in hartje Heerlen!

Eerst hebben we een proefzetting gedaan met een drietal producten, waaronder een hydrofoberende vuilwerende coating, een harde permanente anti-graffiti-coating op basis van acrylhars en de APP-HD op basis van acrylcopolymeren. Laatstgenoemde kwam na beoordeling van de opdrachtgever op het functioneren gecombineerd met het esthetische effect als beste uit de test.

Onze Geert-Jan en Ingrid hebben samen deze klus geklaard, waarbij op een schone ondergrond eerst de APP-HD verzadigd is aangebracht en deze vervolgens goed is nagewreven. Toekomstige vervuiling kan worden verwijderd met onze speciale Anti-Vandaal-Doekjes.

Wat dit project bijzonder maakt zijn de historie, de impact op de stad en de rol die het voor bezoekers en bewoners gaat vervullen. Met alle stakeholders is rekening gehouden. De jeugd kan óp en achter het podium genieten en leren. Het winkelend publiek treft er sfeer en entertainment. Inwoners krijgen een leefomgeving terug die weer bruist en er weer ouderwets fraai uit ziet.

Samen met Habenu-Van de Kreeke, de gemeente Heerlen, het architectenbureau Diederen Dirrix en nog veel meer partners hebben we van de Nieuwe Nor een parel voor de stad gemaakt.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor