Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Graffiti verwijderen verzekerd via uw opstalverzekering? - Vraag het Uw verzekeringsagent!

De verontruste eigenaresse van deze tuinmuur, die grenst aan haar woonhuis belde ons op met de mededeling dat er dat weekend 'graffiti kunstenaars' bezig waren geweest. Een Banksy is echte straatkunst, maar dit valt onder de categorie ongewenst!

Zelf proberen dit te verwijderen loopt meestal uit op alleen maar meer schade of onherstelbare vlekvorming. Door de jaren heen hebben wij een deskundigheid opgebouwd op het gebied van graffiti verwijdering en weten wij precies welke reinigingstechniek toegepast moet worden. Elk verfsoort en ondergrond is tenslotte anders.

Deze graffiti hebben wij met succes weten te verwijderen, zonder gevolgschade aan de tuinmuur. De bewoners van deze woning hebben de kosten voor de verwijdering kunnen verhalen op hun verzekering.

Niet elke gebouwenverzekering dekt de schade door vandalisme aan de buitenkant van het gebouw, waar graffiti ook onder valt. Wordt u ook met dit probleem geconfronteerd ? Neem dan vooral contact op met uw verzekering en vraag of de verwijdering onder de opstalverzekering valt. Wij zorgen er dan voor dat  een nette offerte wordt opgemaakt zodat u de kosten volledig kunt verhalen en dat de graffiti met succes wordt verwijderd.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor