Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Zeewolde - Betonnen windmolenfundaties beschermd met PSS 20

In het buitengebied van Zeewolde bouwen boeren en bewoners samen 83 turbines.

Windpark Zeewolde B.V. is eigendom van een unieke samenwerking van meer dan 200 boeren, bewoners en ondernemers uit het buitengebied van Zeewolde. In dit gebied van meer dan 300 vierkante kilometer is meer dan 90% van de boeren, bewoners en ondernemers al aandeelhouder. Samen vormen zij het grootste boeren/burgerwindcollectief van Europa. Met 320 MW is het ook nog het grootste windproject op land in Nederland. De huidige 220 verspreid staande molens maken plaats voor 83 grotere, modernere molens. Deze wekken samen bijna drie keer meer energie op dan de huidige molens.

Windcombinatie Dura Vermeer-GMB realiseert voor Windpark Zeewolde de fundaties, parkwegen, kraanopstelplaatsten en parkbekabeling. Bij zowel GMB als bij Dura Vermeer krijgt duurzaamheid en biodiversiteit steeds meer aandacht. Het is een speerpunt in het strategisch beleid en beide bouwers hebben eigen ecologen in dienst.Waar vroeger werd gekeken vanuit wat er wettelijk moest, wordt nu meer gekeken naar wat er kan. Daardoor wordt ook veel bewuster gezocht naar kansen om bij te dragen aan een gezondere natuur en meer biodervisiteit.

De visie van GevelMeesters en het product Anti-Vandaal-Coating PSS 20 sluiten hier mooi bij aan. het is dan ook niet voor niets dat de opdrachtgever zelf PSS 20 naar voren heeft geschoven als bescherming voor op de betonnen windmolenfundaties.

 

Anti-Vandaal-Coating PSS 20 staat voor:

  • Anti graffiti met DUBO KEURMERK ✅
  • BIOBASED en volledig plantaardig ✅
  • Samengesteld uit Zetmeel ✅
  • Volledig biologisch afbreekbaar ✅
  • 'Cradle-to Cradle' product ✅
  • Niet zichtbaar op Uw ondergrond ✅
  • Volledig dampdoorlatend ✅
  • Duurzame keuze op basis van een levenscyclusanalyse (LCA) ✅

Daarnaast staan zowel producent APP All Protect en GevelMeesters als uitvoerende partij samen garant. Dus garantie op product én uitvoering bij één partij.

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor