Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Betonnen sierelementen beschermd met Anti-Graffiti-Coating APP-HD

Kantoorgebouw The Joan bij het knooppunt tussen de snelwegen A10 en A2 telt 24.000 vierkante meter aan flexibel indeelbare kantoor- en creatieve bedrijfsruimte. OZ heeft het pand in samenwerking met Arcadis ontworpen. Het gebouw aan de Joan Muyskenweg krijgt een glazen gevel met stalen kruizen. Iedere verdieping is voorzien van levende verticale begroeiing, die wordt gevoed met opgevangen regenwater. Deze 'groene longen' bevorderen het welzijn en de productiviteit van gebruikers, meldt ontwikkelaar Being. De Joan speelt in op de toenemende vraag naar een duurzame en gezonde werkomgeving op een goed bereikbare locatie.

De betonnen sierelementen van de begane grond zijn door ons beschermd met de permanente anti-graffiti-coating APP-HD. Deze coating geeft geen verkleuring en glans en is volledig transparant.

Visser & Smit bouw heeft ons deze opdracht gegund naar aanleiding van de proefopstelling die is gedaan. De opdrachtgever heeft op de volgende punten getoetst:

* Impact op kleurverandering van de ondergrond

* Glansgraad

* Reflectie

* Transparatie

* De dikte van het mengsel aanbrengen.

Werkstad OverAmstel

De visie van de gemeente Ouder-Amstel is om van het Amstel Business Park van de vorige eeuw te verhuizen naar een gebied dat klaar is voor de komende decennis: Werkstad OverAmstel. De functies wonen en werken worden gemend. The Joan is het eerste project in het gebied dat de gebiedsvisie naar de praktijk vertaalt.

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor