Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Rotterdam - Balkons gereinigd en voorzien van APP GevelCrème

De licht gekleurde betonnen balkonwanden van dit woongebouw waren sterk vervuild met voornamelijk alg- en mos aanslag. Wij hebben van de VvE de opdracht gekregen om deze wanden te reinigen.

Na de reiniging hebben wij de buiten- en bovenzijde voorzien van onze APP GevelCrème . Dit is een milieuvriendelijk impregneermiddel op basis van water en silaan/siloxaan. Het geeft een zeer goede waterafstoting en heeft een goed indringend vermogen. Hierdoor heeft alg en mos minder kans om goed aan te hechten.

Omdat de gevels zich aan een redelijk donkere zijde bevinden in een straat met veel prachtige bomen is nooit uit te sluiten dat de wanden nooit meer groen worden. Wat wel zeker is, is dat de algen en mossen niet meer kunnen aanhechten. Als het terugkeert, zal het aan het oppervlak blijven en niet in de poriën dringen, waardoor het verwijderen hiervan nu veel eenvoudiger is.

Voor

Balkons gereinigd en voorzien van APP GevelCrème

Na

Balkons gereinigd en voorzien van APP GevelCrème

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor