Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Tilburg - Anti-Graffiti- Coating doet al jaren zijn werk.

Voor de Vereniging Van Eigenaren in Tilburg voeren wij elke 3 jaar een gevelreiniging uit en zorgen we ervoor dat de anti-graffiti-coating zijn werk blijft doen. Dit soort lange muren zijn helaas vaak doelwit van graffiti spuiters. Een anti-graffiti-coating is daarom geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat graffiti niet in de stenen kan dringen, waardoor niet alleen de gevel schoon blijft, maar ook de stenen niet onherstelbaar beschadigen bij het verwijderen van de graffiti.

Is dit herkenbaar? Laat het ons weten. Wij maken geheel kosteloos een opname van uw gebouw en geven vervolgens een advies met welke producten en methoden uw vastgoed schoon wordt, schoon blijft en hoe we het in de toekomst schoon kunnen houden.

"Heeft het wel zin om mijn bouwwerk te beschermen tegen graffiti?

Zeker wel! En we zullen uitleggen waarom. Bij een keuze om niet te beschermen zal in het geval graffiti wordt aangebracht een lokale schoonmaker gevraagd worden deze weg te nemen. Met alle goede bedoelingen is het niet zijn specialisme en met allerlei oplosmiddelen en flink wat waterdruk wordt een redelijk resultaat gehaald. Wat wij vaak zien is dat de graffiti spuiter enige tijd later terugkomt om op dezelfde plek zijn kunstje te herhalen. Dit keer zal de graffiti, door de verwoedde eerdere schoonmaak, nog dieper in de porie van de baksteen dringen. En zo wordt het verwijderen steeds moeilijker. Nog maar niet te spreken van de kosten die telkens gemaakt moeten worden. Kan dat niet anders? Natuurlijk. Laat GevelMeesters een anti graffiti behandeling doen op uw gevel. De niet zichtbare 'PSS20' anti vandaal coating doet langdurig zijn beschermende werk. Bij graffiti hoeft u alleen een belletje te plegen naar ons en (indien u ook gekozen heeft voor het Service Abonnement) komen wij zonder verdere kosten de graffiti voor u verwijderen. Na de reiniging wordt de bescherming weer hersteld. U heeft er verder geen omkijken naar.

Ook onze anti graffiti behandeling in uw bestek?

Hier treft u de bestekteksten van onze anti vandaal coating 'PSS20'.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor