Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactGraffiti verwijderen door specialist.

Over ons
Graffiti verwijderen door specialist.

Kies voor graffiti verwijderen de specialist; GevelMeesters.

Graffiti verwijderen komt steeds vaker voor. Het professioneel verwijderen van graffiti door GevelMeesters kan milieuvriendelijk. Met maar liefst zeven volwaardige teams in Nederland werkt GevelMeesters in elke regio. Graffiti verwijderen bij GevelMeesters kan op de volgende manieren:

  • Met biologisch afbreekbare middelen
  • Met stoom techniek
  • Torbostralen
  • Hydrofoberen

Doordat wij werken conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/kiest u voor een professionele, snelle en efficiënte dienstverlener om graffiti te verwijderen met scherpe prijzen.

GevelMeesters maakt de wereld schoner door graffiti te verwijderen.

Graffiti kunstenaars plaatsen overal op muren en gevels een ‘handtekening’ waaraan de kunstenaar wordt herkend. Door het direct verwijderen van graffiti door GevelMeesters, zullen deze vandalen sterk worden ontmoedigend om de volgende keer weer moeite te doen. Het aanbrengen van onze professionele coating waardoor verf of graffiti snel door ons verwijderd kan worden werkt zeer ontmoedigend. Informeer bij GevelMeesters naar de mogelijkheden om deze techniek toe te passen. Bij veel voorkomende graffiti bieden we eveneens een projectmatige TotaalAanpak. Daarbij wordt met meerdere partijen iets gedaan tegen vervuiling en de vervuilers. Bekijk onze bedrijfsvideo en referentieprojecten. Als u contact opneemt, zult u direct ervaren dat GevelMeesters een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud is.

Snel een offerte nodig?

Bel en vraag eenvoudig, snel en vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook gebruik maken van het online graffiti meldingsformulier. Wij zijn dan snel ter plekke met een passende oplossing. Kiest u voor GevelMeesters dan kiest u voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud bij het verwijderen van graffiti.

Offerte aanvragen

Wij werken voor