Kosten verlagen door muren impregneren door GevelMeesters

De kosten voor muren impregneren?

GevelMeesters is uw betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud van gevels. Muren impregneren doen wij met anti graffiti systemen. De kosten voor het beschermen en onderhouden van uw gevel worden lager door het aanbrengen van een coating. Dat is een adequate oplossing die ervoor zorgt dat het opnieuw bekladden van uw object wordt ontmoedigd. Wij werken met water gedragen systemen die milieuvriendelijk zijn. Door middel van hydrofoberen zorgen wij, tegen geringe kosten voor gevelrenovatie. Het is het impregneren van muren, gevels, vloeren of wegdekken waarbij ze beschermd worden tegen het indringen van vervuiling en vocht.  Bekijk onze referentieprojecten, vergelijk de kosten om muren te impregneren en zie hoe wij de wereld schoon maken en schoon houden. Als erkend leerbedrijf (https://www.s-bb.nl/bedrijven/erkenning/beeldmerk-erkend-leerbedrijf) leiden wij mbo-studenten op om de wereld schoon te houden door gevel reiniging.

GevelMeesters voor muren impregneren tegen lage kosten met drie jaar garantie

Naast het impregneren van muren of uw gehele gevel tegen geringe kosten, biedt GevelMeesters een garantieperiode van drie jaar. Binnen diezelfde periode biedt GevelMeesters de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Het voordeel voor u?

  • Drie jaar lang graffiti verwijdering na melding
  • Plaatselijk aanbrengen van een nieuwe herstellaag
  • Geen extra kosten bij regelmatige graffiti melding
  • Geen onvoorziene kosten gedurende de garantie- en onderhoudsperiode

Er zijn diverse contractvormen met diverse kosten structuren mogelijk. Muren impregneren is slechts één van de vele mogelijkheden. Bekijk het productoverzicht of bekijk de online bedrijfsvideo.  

Neem contact op voor een offerte op maat

GevelMeesters biedt geen standaard oplossing maar biedt de mogelijkheid om muren te impregneren op maat. Wij komen met een passende oplossing en als u dat wenst een totaal aanpak voor de komende jaren. Met onze 25 jaar ervaring en vele projecten die naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd, hebben wij kennis van zaken en geven wij deskundig advies. GevelMeesters is uw betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden