Voor graffitiverwijdering of gevelreiniging na graffiti bespuiten

GevelMeesters is uw betrouwbare partner bij reiniging van graffiti

Het bedrijf GevelMeesters is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het beschermen, onderhoud en reinigen van gevels en horizontale bouwoppervlakken. Graffitiverwijdering is waarom wij bekend staan want gevelreiniging na graffiti besmeuring is een probleem dat snel opgelost moet worden. Met zeven volwaardige teams zijn we actief in heel Nederland met een eigentijdse marktbenadering. U kunt bij ons kiezen voor diverse probleemoplossende concepten waarbij we uw horizontale en verticale vlakken beschermen en goed onderhouden. Benieuwd hoe wij dit doen? Kijk naar ons videofilmpje op onze website.

Graffiti van uw muur verwijderen met professionele graffitiverwijdering door gevelreiniging bij GevelMeesters in heel Nederland

GevelMeesters neemt zorg uit handen als gevelreiniging voor graffiti moet plaatsvinden. Onze graffitiverwijdering is goed, snel en zonder omkijken voor u. Met keuze uit zeven teams in heel Nederland bieden wij:

  • Service
  • Klantgerichtheid
  • 15 jaar ervaring
  • Deskundigheid
  • Oplossingsgerichtheid
  • Scherpe prijzen
  • Snelle dienstverlening
  • Milieuvriendelijke producten
  • Goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg

Wij komen graag langs voor een totaalconcept in graffitiverwijdering

Omdat wij het u gemakkelijk willen maken, kunt u snel en eenvoudig op onze website onze verschillende semi-permanente en permanente anti-graffiti systemen bekijken. Wilt u met ons een afspraak maken over de diverse contractvormen voor graffiti verwijdering? Bel of mail en wij zijn uw partner in reiniging, bescherming en onderhoud. Graag geven wij een toelichting op onze producten en diensten.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden