Graffiti verwijderen door specialist GevelMeesters!

Kies voor graffiti verwijderen de specialist GevelMeesters

Graffiti verwijderen komt steeds vaker voor. Het professioneel verwijderen van graffiti door GevelMeesters kan milieuvriendelijk. Met maar liefst zeven volwaardige teams in Nederland werkt GevelMeesters in elke regio. Graffiti verwijderen bij GevelMeesters kan op de volgende manieren:

  • Met biologisch afbreekbare middelen
  • Torbostralen
  • Hydrofoberen

Doordat wij werken conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/kiest u voor een professionele, snelle en efficiënte dienstverlener om graffiti te verwijderen met scherpe prijzen.

GevelMeesters maakt de wereld schoner door graffiti te verwijderen  

Graffiti kunstenaars plaatsen overal op muren en gevels een ‘handtekening’ waaraan de kunstenaar wordt herkend. Door het direct verwijderen van graffiti door bijvoorbeeld GevelMeesters, zullen deze vandalen sterk worden ontmoedigend om de volgende keer weer moeite te doen. Het aanbrengen van een professionele coating waardoor verf of graffiti niet of minder goed hecht werkt eveneens ontmoedigend. Informeer bij GevelMeesters naar de mogelijkheden om deze technieken toe te passen. Bij veel voorkomende graffiti bieden we eveneens een projectmatige TotaalAanpak. Daarbij wordt met meerdere partijen iets gedaan tegen vervuiling en de vervuilers. Bekijk onze bedrijfsvideo en referentieprojecten. Als u contact opneemt, zult u direct ervaren dat GevelMeesters een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud is.

Snel een offerte nodig?

Bel en vraag eenvoudig, snel en vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook gebruik maken van het online graffiti meldingsformulier. Wij zijn dan snel ter plekke met een passende oplossing. Kiest u voor GevelMeesters dan kiest u voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud bij het verwijderen van graffiti.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden