Graffiti verwijderaar GevelMeesters voor TotaalAanpak

Kies voor dé graffiti verwijderaar GevelMeesters

Graffiti is een groot probleem. Eigenaren van panden zijn zich daar goed van bewust. Dit geldt ook voor gemeenten, architecten en beheerders. Graffiti verwijderaar zelf aanschaffen of een professional inschakelen is gemeengoed in Nederland. Graffiti verwijderaar GevelMeesters heeft in Nederland zeven volwaardige teams, waardoor we actief zijn in elke regio. GevelMeesters werkt met milieuvriendelijke graffiti verwijderaar, goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg (http://www.monumententoezicht.nl/gevels/reiniging/graffiti). Kies voor GevelMeesters als u kiest voor een professionele, snelle en efficiënte dienstverlener met scherpe prijzen.

graffiti-verwijderaar

Maak de wereld schoon met graffiti verwijderaar GevelMeesters

Graffiti kunstenaars zien de vakmensen van GevelMeesters met graffiti verwijderaar niet graag langskomen. Met moderne graffiti wordt in de hiphop cultuur een ‘handtekening’ geplaatst waaraan de kunstenaar wordt herkend. Vaak weten ze uit handen van de politie te blijven. Aan de andere kant zien zij graffiti verwijderaar GevelMeesters niet graag langskomen. Want het direct verwijderen van graffiti werkt sterk ontmoedigend. Dat geldt ook voor een professionele coating waardoor de verf minder goed hecht. GevelMeesters kent alle technieken en helpt u graag bij graffiti verwijderen. Kies voor GevelMeesters als u kiest voor:

  • een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud
  • 25 jaar ervaring en deskundigheid
  • adequate oplossingen

Graffiti verwijderaar GevelMeesters werkt op de volgende manieren:

  • Met biologisch milieuvriendelijk afbreekbare middelen
  • Anti graffiti coating
  • Hydrofoberen
  • Schilderwerk

Snel een offerte nodig?

Vraag eenvoudig, snel en vrijblijvend een offerte aan. Bel of vul het online contactformulier in. Kies voor graffiti verwijderaar GevelMeesters als u kiest voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud. 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden