Uw gevels laten reinigen?

Wij zijn meester in reiniging, bescherming en onderhoud van oppervlaktes!

GevelMeesters is de absolute specialist in gevelreiniging. Wij zijn in staat om de ondergrond van uw gevel schoon te maken, zonder het karakter ervan te veranderen. Hiervoor gebruiken we diverse technieken zoals hogedrukreiniging, stoomreiniging en stralen. Daarnaast reinigen wij voegovergangen en maken wij daken, dakgoten en boeiboorden schoon. Bekijk onze pagina over gevelreinigen voor een overzicht van onze diensten!

Kies de gevelreiniging die bij uw situatie past

Een veelvuldig gebruikte en beproefde methode om gevels te reinigen is stralen. Hiervoor maken wij gebruik van onder andere het zogenaamde Torbo stralen. Dit is gebaseerd op gecompresseerde lucht, met toevoeging van water en een straalmiddel. GevelMeesters maakt hierbij gebruik van onder andere olivinezand. Met stralen wordt uw gevel echter wel wat poreuzer. Daarom raden wij aan om na het gevelreinigen middels stralen uw gevel te hydrofoberen. Dat is impregneren tegen vocht en vervuiling.

Daarnaast bieden wij ook hogedrukreiniging van diverse ondergronden met warm of koud water onder aangepaste druk en stoomreiniging met Steam Tec. Laatstgenoemde is het meest geschikt voor het reinigen van monumentale panden, omdat kwetsbare ondergronden en voegen niet worden beschadigd en het patina van materialen zodoende niet wordt aangetast.

Heer en meester in reiniging

Als het gaat om het reinigen van gevels en vloeren, dan zijn wij heer en meester! Om mee te beginnen beschikken onze specialisten over ruim 25 jaar aan kennis en ervaring binnen hun vakgebied. Tevens beschikt GevelMeesters over een VCA en ISO 9001 certificering, werken wij met milieuvriendelijke producten (goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg) en bieden we een snelle, efficiënte dienstverlening tegen scherpe prijzen. Heeft u nog vragen over onze diensten? We staan u graag telefonisch te woord op 0485-312327 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden