Wilt u uw gevels beschermen?

GevelMeesters is sterk in muren impregneren door te hydrofoberen

Vindt u het belangrijk om uw gevels te beschermen? Schakel dan de hulp van GevelMeesters in. Wij beschermen uw gevels tegen vocht en vervuiling door ze te hydrofoberen. Uw muren worden door middel van impregneren waterafstotend gemaakt en worden resistent tegen omgevingsinvloeden zoals het roet van uitlaatgassen. Ook het hydrofoberen van vloeren en wegdekken behoort tot de mogelijkheden. Bekijk voor meer informatie onze pagina over impregneren en hydrofoberen!

 

 

De voordelen van muren impregneren middels hydrofoberen

Door te hydrofoberen kunt u uw gevels echt optimaal beschermen. Voor de toepassing op gevels gebruikt GevelMeesters ThéfAPPHydro. Dit middel is toepasbaar op beton, natuursteen, baksteen, tegels, terracotta, kalkhoudende pleisterlagen, mortel, gips, asfalt, kunststeen en alle overige minerale poreuze bouwstoffen. Op vrijwel alles dus. Het heeft een hoogst effectieve en permanente bescherming tegen verontreiniging door water, vetten, oliën, verven, harsen en kunststoffen en vergemakkelijkt het verwijderen van mossen, algen en korstmossen. Bovendien verhindert het dat bijvoorbeeld (honden)urine de ondergrond doordringt.

GevelMeesters is VCA en ISO 9001 gecertificeerd

Wij zijn heer en meester in onderhoud en reiniging van gevels. Niet in de laatste plaats omdat we uitsluitend werken met specialisten die over meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring beschikken en omdat we VCA en ISO 9001 gecertificeerd zijn. We zijn actief in heel Nederland, werken zowel preventief als reactief en kunnen ook aantrekkelijke onderhoudscontracten aanbieden. Bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte of wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u bellen met 0485-312327 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01


 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden