Gevelrenovatie door zandstralen? Grondig door GevelMeesters

Gevelrenovatie door zandstralen

Wanneer een gevel grondig gereinigd moet worden, dan is gevelrenovatie door zandstralen een goede optie. Het is niet geschikt voor alle steensoorten omdat zandstralen een harde reinigingstechniek is voor gevelrenovatie. Een variant is het nevelstralen; een vorm van gevelrenovatie waarbij zandstralen onder aanzienlijk lagere druk wordt toegepast. Bij delicate steensoorten bij monumenten en historische gebouwen wordt vaak nevelstraaltechniek bij gevelrenovatie toegepast. Bij sterke vervuiling wordt zandstralen aanbevolen. Kies voor GevelMeesters (met 7 volwaardige teams in elke regio in Nederland). De voordelen op een rij:

  • 25 jaar specialisatie in reinigen, beschermen en onderhouden van horizontale en verticale bouwoppervlakken
  • efficiĆ«nt en effectief
  • deskundig en klantgericht
  • oplossingsgericht

De techniek achter zandstralen voor gevelrenovatie

Zandstralen voor gevelrenovatie is een techniek waarbij een straalmiddel (zoals bijvoorbeeld zand) gemengd met water onder een hoge druk op horizontale of verticale bouwoppervlakken wordt gespoten. Deuren en ramen worden zorgvuldig afgeplakt, waarna onder hoge druk de muur wordt gepolijst en vuil wordt verwijderd. Het losgekomen vuil wordt na afloop netjes opgeruimd.

Graag leren wij jongeren deze en andere technieken tot gevelrenovatie. Als erkend leerbedrijf (https://www.s-bb.nl/bedrijven/erkenning/beeldmerk-erkend-leerbedrijf) leiden wij mbo-studenten op. Neem contact op voor een werkplek.

Snel een vrijblijvende prijs opvragen voor gevelrenovatie?

Vraag vandaag nog, snel en eenvoudig een offerte aan. Bel GevelMeesters of vul het online contactformulier in. GevelMeesters is een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud bij gebouwen met muren, gevels en vloeren. Dat doen wij sinds kort eveneens op een efficiƫnte en effectieve aanpak met De VloerenMeesters. Wij bekijken voor de start van een opdracht naar de sterkte van het type steen en het voegwerk.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden