Gevel reinigen met stoom door specialist GevelMeesters!

Gevel onderhoud begint met gevel reinigen met stoom

 

 

Een gevel van een huis of bedrijfspand moet goed onderhouden worden. GevelMeesters biedt een professionele oplossing door uw gevel te reinigen met stoom. Wij worden ingezet door gemeenten, architecten, aannemers, gebouwbeheerders, bedrijven en particulieren die het reinigen van de gevel met stoom over willen laten aan de specialist. U kunt denken aan het verwijderen van:

  • vervuiling
  • test
  • mos en algen
  • roet
  • verf en graffiti

GevelMeesters werkt met stoom om de gevel te reinigen. Door milieuvriendelijk te werken, is onze dienstverlening ook goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg (http://www.monumententoezicht.nl/gevels/reiniging/graffiti). Daarnaast biedt GevelMeesters scherpe prijzen en een efficiënte, snelle dienstverlening.

Hydrofoberen na het reinigen van gevel met stoom

Na het reinigen van uw gevel met stoom kan het aanbrengen van een coating ervoor zorgen dat vuil minder goed hecht. Dat bespaart u kosten in de toekomst. GevelMeesters kent alle technieken om te hydrofoberen en helpt, met zeven volwaardige teams, verspreid over heel Nederland, bij reiniging.

Op de website van GevelMeesters vindt u vele manieren en aanvullende informatie om het huis te impregneren zoals door middel van:

  • Thefapp Hydro
  • APP Hydroshield
  • APP GevelCrème
  • Thefapp Floor Protect
  • Masterseal 303

Met 25 jaar ervaring en deskundigheid heeft u met GevelMeesters een goede, betrouwbare partij. Wij werken adequaat en oplossingsgericht.

Kijk naar de door ons uitgevoerde projecten op de website en kies voor úw partner in reiniging, bescherming en onderhoud.

Vraag om een offerte voor het stoom reinigen van uw gevel

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een prijsopgave aan voor het stoom reinigen van uw gevel. Bel of vul uw gegevens online in en GevelMeesters biedt een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden