Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactAnti Graffiti Coating

Beschermen
Anti Graffiti Coating

Anti Graffiti Systemen

Niet alleen graffiti verwijderen is een specialiteit van GevelMeesters. Belangrijker nog is het langdurig beschermen van oppervlakken tegen ongewenste graffiti. De combinatie van beschermen en goed onderhouden zorgt ervoor dat uw gevel langdurig schoon en mooi blijft. Deze "lik-op-stuk" werkwijze zorgt ervoor dat het opnieuw bekladden met graffiti van uw object ontmoedigd wordt.

Offerte aanvragen

Wij werken met diverse systemen die positief getest zijn door o.a. het WTCB, TNO en het Labor van Dr. Kupfer bij het graffiti verwijderen. Aan de hand van uw wensen en op basis van onze expertise en grondige materiaalkennis, wordt beoordeeld welk systeem en welk soort service abonnement het meest geschikt is voor uw project.

De Semi-Permanente Anti Graffiti Systemen:

Wij werken o.a. met watergedragen systemen op basis van polysachariden (aardappel zetmeel), waarbij graffiti wordt verwijderd met alleen warm water onder aangepaste druk. Na het graffiti verwijderen wordt plaatselijk een herstellaag aangebracht. De garantietermijn is standaard 3 jaar, maar kan aangepast worden aan uw wensen.

De Semi-Permanente Anti Graffiti Systemen:

Wij werken o.a. met watergedragen systemen op basis van polysachariden (plantaardige koolhydraten), waarbij graffiti wordt verwijderd met warm water onder aangepaste druk. Na het graffiti verwijderen wordt plaatselijk een herstellaag aangebracht. De garantietermijn is standaard 3 jaar, maar kan aangepast worden aan uw wensen.

Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’ / 'PSS Clear' (zelfopofferend)

Anti-Vandaal-Coating APP-SW

Permanente Anti Graffiti Systemen:

Onze permanente coating is gebaseerd op fluorgebonden acrylcopolymeren en is ontwikkeld met behulp van de meest recente kennis van de nano-technologie. Graffiti kan eenvoudig worden verwijderd met een biologisch afbreekbaar oplosmiddel. De garantieperiode bedraagt 5 jaar, maar desgewenst kan deze verlengd worden: gedurende de hele termijn dragen wij zorg voor een gegarandeerde bescherming.

APP-HD (permanente anti-graffiti-coating voor minerale ondergronden)

APP-NC (permanente anti-graffiti-coating voor laag- en niet poreuze oppervlakken gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie)

APP PUR2K Coating (Permanente anti-graffiti-coating op kleur)

APP-NP (Permanente anti-graffiti-coating op siliconen basis)

Onderhoud; Service Abonnement

Er zijn diverse vormen mogelijk, waaronder:

  • Graffiti verwijdering op afroep
  • Het periodiek verwijderen van graffiti (bijvoorbeeld 1x per kwartaal, per half jaar of voor oplevering van een werk)
  • Graffiti verwijdering binnen 30 uur na ontvangst van een melding (bijvoorbeeld bij kwetsende graffiti)
  • Schouwen (hierbij worden objecten periodiek door ons gecontroleerd op graffiti en worden graffiti bekladdingen weggenomen)

Productoverzicht Anti-Graffiti Systemen

Wij werken voor